Årets fotbollsfest för tjejer

För andra året i rad arrangerades BK Tinnisdagen på Skarpans IP under en härlig blå majhimmel.

Att få se fler barn och ungdomar i rörelse, att få dem att må bättre och hitta glädjen och gemenskapen i motion, idrott och föreningsliv, ser Lejonfastigheter som ett sätt att ta samhällsansvar. Därför är vi stolt medarrangör av BK Tinnisdagen.

Lördagen 20 maj inleddes med seriematch för BK Tinnis F05/06/07-lag mot Mantorp. Sedan följde utvecklande och utmanande fotbollsövningar, ledda av föreningens seniorspelare. Vi och BK Tinnis ser fotbollen som en väg för att öka integration och mångfald, och ge fler tjejer i Berga med omnejd att prova på fotboll. 

Lejonfastigheter fanns på plats under dagen och delade ut fika till alla deltagare, frukt och festis, och en Lejonfastigheter-gympapåse fylld med profilprylar. Även i år skapade vi en skön inramning av dagen med hjälp av en stor ballongportal i BK Tinnis-färger och musikunderhållning - i år bjöd Ung Puls i Linköping på bra musik. Och som avslutning på dagen hjälpte alla till att smälla ballongerna i portalen. 

I samarbete med LFC lottade Lejonfastigheter ut fyra biljetter till lördagens allsvenska möte mellan LFC och Rosengård på Linköping arena. En match som dessvärre slutade med hemmalaget första förlust för säsongen när Malmölaget vann med 3-0. Däremot behåller LFC andraplatsen i tabellen
 
 

En strålande dag på Skarpans IP med fokus på dam- och flickfotbollen - tillsammans med BK TInnis. 

Publicerad 24-maj-2017 av LINKOM\hahbor