Jobba hos oss
 
   

Lejonfastigheter AB,
S Stångg 1, Box 1943, 581 18 Linköping
Tel: 013-20 52 20
Fax: 013-20 52 19
E-post: info@lejonfastigheter.se
 

Bygg Linköping tillsammans med oss

Lejonfastigheter skapar hållbara, kreativa, trygga och pedagogiska miljöer för Linköpings medborgare. Vi är stolta över att vara en aktiv och engagerad aktör i stadens utveckling. Vi förädlar och utvecklar ständigt våra fastigheter för att människor ska trivas, få plats och inspiration, livslust och arbetsro. Vår drivkraft och vision är att skapa Sveriges bästa offentliga miljöer med utrymme för människors vilja att leva, leka och lära. 

Om du delar den visionen, vill vi gärna bygga Linköping tillsammans med dig! 


Här publicerar vi löpande lediga tjänster. Har vi inget ledigt just nu är du välkommen att maila ditt CV ändå. Vi är alltid intresserade av rätt kompetens. Maila till hr@lejonfastigheter.se, och beskriv din utbildning och yrkesinriktning. Visste du att vi har ett 45-tal olika yrken inom Lejonfastigheter? 

Kundförvaltare till Lejonfastigheter

Vi söker ytterligare en affärsmässig och drivande kundförvaltare med ett genuint intresse av att utveckla våra kundrelationer och säkerställa att våra fastigheter utvecklas enligt upprättade planer. Sveriges femte största stad fortsätter att växa och som ett av Linköpings största fastighetsbolag är Lejonfastigheter en betydande del av utvecklingen som nu står inför en tillväxt där flera stora fastighetsprojekt kommer att behöva utvecklas. Den lediga tjänsten som Kundförvaltare är en viktig roll inom Lejonfastigheter.

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis och du kan läsa mer på deras hemsida. Om du har frågor kring tjänsten och vill söka till oss, vänligen kontakta Marcus Kahanek 011-19 43 54.


Är du student? 

Som student är du välkommen att skriva examensarbete, göra praktik och vara studentmedarbetare hos oss under din studietid. Skicka din ansökan till hr@lejonfastigheter.se 

Hur är det då att jobba på Lejonfastigheter? 

Klicka på filmen nedan och följ en av våra projektledare under en arbetsdag.