Besök Lejonfastigheter på Bo- och samhällsexpo i Vallastaden

Vi på Lejonfastigheter bygger, underhåller och förvaltar förskolor, skolor, mötesarenor, vårdboenden och andra offentliga lokaler. Vi skapar hållbara, kreativa, trygga och pedagogiska miljöer så att fler ska trivas, få plats, få inspiration, livslust och arbetsro. Med nytänkande, lyhördhet och långsiktighet vill vi fylla våra hus och fastigheter med värde och ge utrymme för lusten att leva, leka och lära. Det är det vi drivs av – det är så vi bygger Linköping.

 

 

Spadtag för Allaktivitetshuset2017-08-18T14:12:00Zhttps://www.lejonfastigheter.se/nyhet-spadtag-allaktivitetshusSpadtag för Allaktivitetshuset<img alt="" src="/SiteCollectionImages/Nyheter/Allaktivitetshus_Skaggetorp_Exterior.jpg?RenditionID=6" width="353" style="BORDER:0px solid;" />Första spadtaget är gjort för Allaktivitetshuset i Skäggetorp, en plats för möten och aktiviteter av många slag.
Brokind får en ny idrottshall2017-06-28T09:35:00Zhttps://www.lejonfastigheter.se/brokind-far-en-ny-idrottshallBrokind får en ny idrottshall<img alt="" src="/SiteCollectionImages/Nyheter/Brokinds-idrottshall.jpg?RenditionID=6" style="BORDER:0px solid;" />Nu får skolelever och alla andra i Brokind en ny, modern idrottshall.
Vallastaden – kreativitet, variation och hållbarhet2017-06-28T09:18:00Zhttps://www.lejonfastigheter.se/vallastadenVallastaden – kreativitet, variation och hållbarhet<img alt="" src="/SiteCollectionImages/Nyheter/vallastadens%20förskola%20balkong.jpg?RenditionID=6" style="BORDER:0px solid;" />Vallastadens bo- och samhällsexpo visar framtidens sätt att bygga, bo och leva. Lejonfastigheter är med och bidrar till den smarta staden.
Arkitekttävlingen för Nya Kungsberget är avgjord2017-06-28T07:53:00Zhttps://www.lejonfastigheter.se/nya-kungsbergetArkitekttävlingen för Nya Kungsberget är avgjord<img alt="" src="/SiteCollectionImages/Nyheter/laternamagica_drottningbron.jpg?RenditionID=6" style="BORDER:0px solid;" />Arkitekttävlingen för kvarteret Nya Kungsberget är avgjord. Det vinnande förslaget bjuder in till möten kring kunskap, kultur och idrott.

Hitta snabbt