Jenny Petri är driftansvarig

​– Jag arbetar med att det dagliga ska fungera för våra kunder och besökare, och jag får verkligen se resultat av mitt arbete, säger Jenny Petri.

Jag har arbetat på Lejonfastigheter i 16 år och har haft många olika uppgifter under åren. Här får jag arbeta med precis det jag vill att det dagliga ska fungera för våra kunder och besökare och alla som rör sig i våra fastigheter. Jag får verkligen se resultat av mitt arbete, inte bara när jag är på jobbet. Tänk vad roligt det är att hämta barn på förskolan och kunna säga: Vilket fint jobb entreprenören har gjort här. Eller, en annan gång: Det här ser inte bra ut, det måste vi åtgärda och så kan man göra det.

Ett kliv framåt

Min första tjänst på Lejonfastigheter var som miljösamordnare. Sedan har jag arbetat med energiuppföljning, förvaltning och driftfrågor i olika befattningar. Nu ska jag ta ett kliv framåt och bli driftansvarig. Jag blir arbetsledare för tre personer som arbetar med uppföljning och kvalitetskontroll inom vissa avtalsområden. Vi har ett bra samarbete i gruppen. Jag ser verkligen fram emot att ta itu med mina nya uppgifter.