Jobba hos oss

Vi är ett 70-tal medarbetare som arbetar för vår vision: Tillsammans bygger vi det goda samhället, genom att skapa Sveriges bästa offentliga miljöer. Om du vill dela den visionen, vill vi gärna bygga Linköping tillsammans med dig!

​Vi bygger Linköping, vill du vara med?

Linköping är en av Sveriges snabbast växande städer med ett framgångsrikt och varierat näringsliv, ett stort universitet och en välmående landsbygd. Lejonfastigheter är en engagerad aktör i stadens utveckling. Vi ansvarar för 280 offentliga fastigheter där tiotusentals Linköpingsbor vistas varje dag, kort sagt Linköpings viktigaste hus.

Just nu arbetar vi med många spännande projekt. Vi bygger och utvecklar fastigheter som kommer att sätta stor prägel på staden. Samtidigt förädlar och vårdar vi våra befintliga hus så att de fungerar bra för alla de aktiviteter som bedrivs där, idag och imorgon. Vår verksamhet står aldrig still, arbetet på Lejonfastigheter formas av den livliga utveckling som pågår runt omkring oss.

Att arbeta hos Lejonfastigheter
Som arbetsgivare vill vi ta vara på varje medarbetares kunskap, engagemang och förmåga. Vi arbetar hållbart och affärsmässigt, alltid med kunden i fokus. Här får du möjlighet att ta del av ett varierat arbete och spännande utmaningar. Vi värdesätter din kompetens och ger dig stora möjligheter att utvecklas både i din profession och som människa.

Vi i siffror