En hälsosam arbetsplats

Som medarbetare på Lejonfastigheter får du goda möjligheter att sköta om dig och må bra.

Vi erbjuder både ett generöst friskvårdsbidrag och en friskvårdstimme i veckan. Du får också tillfälle till hälsokontroll hos företagshälsovården varje år. På kontoret finns en välfylld fruktkorg och varje fredag samlas vi till gemensam frukost, ofta kombinerad med ett intressant föredrag eller annan aktivitet.

Motion och träning

Om du vill ta en promenad eller en joggingrunda finns Stångån utanför kontoret med fina vägar och stigar. Våra hälsoinspiratörer arrangerar roliga prova-på-aktiviteter. Genom åren har vi bland annat provat yoga, padel, beachvolleyboll, bodypump, ridning och bugg. Det finns möjlighet att avsluta jobbveckan med badminton i Linköpings sportcenter tillsammans med kollegorna.

Lejonfastigheter finns ofta representerade i Blodomloppet, Vårruset, Vasaloppet, Vätternrundan och Göteborgsvarvet. 

Roligt på jobbet

Men hälsa är mer än bara fysisk motion. Vi arbetar kontinuerligt med vår kultur- och värdegrund liksom med den fysiska, sociala och organisatoriska arbetsmiljön. Ibland umgås vi även efter arbetsdagen och den som vill engagerar sig i after work-klubben eller i festkommittén, som brukar ordna spektakulära födelsedagsfester för våra jubilarer.