Hälsoprofil

Lejonfastigheter har en utpräglad hälsoprofil med både ett generöst friskvårdsbidrag och en friskvårdstimme i veckan. Vi har även hälsokontroller hos företagshälsovården varje år.

Vi har tisdagsträningar med vårt systerbolag Tekniska verken på Stångebrofältet och gillar man att jogga finns Stångån utanför kontoret med perfekta löpslingor. Vi har engagerade hälsoinspiratörer som arrangerar prova-på-aktiviteter. Genom åren har vi bland annat provat på yoga, padel, beachvolleyboll, bodypump och bugg. Det finns möjlighet att avsluta jobbveckan med badminton i Linköpings sportcenter tillsammans med kollegorna. 

Lejonfastigheter finns ofta representerade i Blodomloppet, Vårruset, Vasaloppet, Vätternrundan och Göteborgsvarvet. För oss är dock hälsa mer än bara fysisk motion. Vi arbetar även med vår kultur- och värdegrund liksom den fysiska, sociala och organiska arbetsmiljön. Vi har hälsofrukost varje fredag, fruktkorgar varje dag och aktiviteter utanför arbetstider som AW och födelsedagsfester för våra jubilarer.