.

Den 26 april bjuder vi in till ett intressant föredrag om affärsetik, antikorruption och hållbara affärer. Anmäl dig idag!

​Vad är korruption? Hur ska vi agera i gråzonerna? Hur ska vi bli bättre på att arbeta med hållbara affärer? Detta är viktiga och aktuella frågor, inte minst för bygg- och fastighetsbranschen.

Föredrag av Natali Phalén
Kom och lyssna på vår föredragshållare Natali Phalén, som är generalsekreterare för Institutet mot mutor. Hon har erfarenhet från utredningar för företag och organisationer där det har förekommit misstankar om mutbrott. Natali Pahlén var tidigare verksam som advokat med särskild inriktning på antikorruption och offentlig upphandling.

Föredraget avslutas med tid för frågor och diskussion.

  • Dag:  Torsdagen den 26 april
  • Tid:  Klockan 11.0012.00
  • Plats:  Restaurang Stångs Magasin, Södra Stånggatan 1, Linköping

Efter Green Drinks erbjuder restaurang Stångs Magasin lunch till subventionerat pris, 85 kronor. Erbjudandet gäller för dig som har deltagit på Green Drinks. Du är också välkommen att närvara vid Lejonfastigheters bolagsstämma i samma lokal, med början klockan 13.00.


Sista anmälningsdag är den 18 april. Antalet platser är begränsat.

Anmäl dig här.

 

Green Drinks är ett enkelt sätt att mötas kring några av vår tids viktigaste frågor – om hållbar utveckling. Green Drinks är ett globalt koncept öppet för alla med intresse och nyfikenhet inför dessa frågor. Här ges tillfälle att under informella former träffas och diskutera aktuella utmaningar och möjligheter.