Lejonfastigheter får en ny vd

Styrelsen har utsett Micael Antamo till verkställande direktör för Lejonfastigheter.

​Micael Antamo är idag vd för Norrevo Fastigheter, Norrköpings kommunala fastighetsbolag. Micael Antamo tillträder befattningen på Lejonfastigheter den 4 mars.

Björn Immerstrand, ordförande i Lejonfastigheters styrelse, kommenterar tillsättningen:

– Vi är glada för att Micael Antamo har tackat ja till uppdraget. Micael Antamo har en omfattande erfarenhet av ledningsuppdrag och förändringsarbete, till stor del inom fastighetsbranschen. Vi i styrelsen anser att Micael kommer att tillföra mycket kompetens till bolaget och att han är rätt person att driva arbetet vidare i de stora utvecklingsprocesser som vi just har påbörjat.

– Jag är mycket glad över förtroendet men även ödmjuk inför utmaningen, säger Micael Antamo. Det ska bli spännande och kul att få arbeta tillsammans med Lejonfastigheters medarbetare, styrelse och kunder för att ta nästa steg i företagets utveckling.

Nuvarande tillförordnad vd, Susanna Roback, kommer att fortsätta leda organisationen tills Micael Antamo tillträder posten, då hon återtar sin tidigare tjänst som fastighetschef för förvaltning och underhåll hos Lejonfastigheter.