För att bygga en hållbar stad och nå de ambitiösa mål som vi och kommunen har, behöver alla engagera sig. Engagemang skapas i möten mellan människor.

​Green Drinks by Lejonfastigheter är ett enkelt sätt att mötas kring några av Linköpings, och regionens, viktigaste frågor inom hållbarhet, miljö och klimat. Ett tillfälle att träffas för att diskutera aktuella frågor – informellt och avslappnat och som ska vara utvecklande och inspirerande för alla.

Green Drinks by Lejonfastigheter är ett återkommande event som vi arrangerar med olika teman och talare.

  • Augusti 2016 – Tema Hållbar stadsutveckling. Ett samtal mellan samhällsdebattör Anders Wijkman, professor Björn-Ola Linnér, Linköpings kommuns stadsarkitekt Johanna Wiklander, Tekniska verkens vice vd Klas Gustafsson och Lejonfastigheters vd Ann de Jonge under ledning av Tone Bekkestad. Länk till filmen
  • December 2016 – Tema Ansvarsfulla leverantörsled med Parul Sharma. Länk till filmen
  • Maj 2017 – Tema Klimatsmart stad med Svante Axelsson, nationell samordnare för Fossilfritt Sverige och Jens Rosenqvist, rektor på Tokarpskolan. Länk till filmen
  • September 2017 – Tema Ansvarfulla leverantörsled. Paneldebatt med Parul Sharma, rektor vid The Academy for Human Rights in Business och ordförande för regeringens Agenda 2030-delegation, Henrik Landelius, chef för NCC:s byggverksamhet i Sverige, Göran Lundström, vd för Åhlin & Ekeroth Byggnads AB, Kristina Edlund, ordförande i Linköpings kommunstyrelse och Ann de Jonge, vd för Lejonfastigheter.
  • April 2018  – Tema antikorruption och hållbara affärer. Föredrag och diskussion med Natali Phalén, generalsekreterare på institutet mot mutor.

Green Drinks är ett globalt koncept, öppet för alla med stort intresse och nyfikenhet i hållbarhets-, miljö- och klimatfrågor. Läs mer på greendrinks.org.

Är du intresserad att delta? Mejla gärna kommunikation@lejonfastigheter.se så får du en inbjudan till nästa Green Drinks.

Filmen nedan är från vår Green Drinks i Vallastaden i september 2017, då vi presenterade vår Ansvarskod. Fler filmer finns på https://www.youtube.com/user/lejonfastigheter

Dela sidan