Studentmedarbetare byggingenjör

Vi söker dig som ska påbörja eller som har påbörjat det sista utbildningsåret för Högskoleingenjör i byggnadsteknik vid Linköpings universitet.

​Inom Linköpings kommun finns många av Sveriges allra viktigaste jobb. Det handlar om spännande och utmanande uppdrag med syfte att skapa goda förutsättningar för alla som lever, arbetar, studerar och driver företag här. Det handlar om mod, mångfald och medmänsklighet – och om viljan att ligga i framkant och göra skillnad. Här tror vi att du har mycket att bidra med.

Studentmedarbetare Byggingenjör

Lejonfastigheter söker dig som ska påbörja eller som har påbörjat det sista utbildningsåret för Högskoleingenjör i byggnadsteknik vid Linköpings universitet.

Som studentmedarbetare erbjuds du en möjlighet att – parallellt med studierna – få testa dina kunskaper i skarpa case, samla värdefull arbetslivserfarenhet och bygga kontaktnät för framtiden.

Ditt uppdrag blir att stödja utvecklingen av byggprocesser och arbetsmiljöarbete. Du kommer att arbeta nära hela organisationen, tillsammans med projektledare och olika stödjande funktioner. Ett stort fokusområde är hållbarhet ur såväl ett ekonomiskt som miljömässigt och socialt perspektiv.

Vem är du?

Rollen innebär många kontaktytor och kräver att du är lyhörd med inriktning på gott samarbete och tydlig kommunikation. Du bör även vara självgående och affärsmässig. Drivkraft, noggrannhet och kvalitet är faktorer som är viktiga för att lyckas i rollen.

Du har en helhetssyn på konstruktion, genomförande och förvaltning och ett intresse för framtida projektledning.

Ansökan

Skicka CV tillsammans med personligt brev till hr@lejonfastigheter.se
Sista ansökningsdatum: 4 maj 2018
Kontaktperson: Anders Wiklund, HR-generalist, telefon 013-20 52 21.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Allmän visstidsanställning 9 månader
Sysselsättningsgrad: 25 procent
Tillträde: Hösten 2018
Löneform: Timlön baserad på en månadslön enligt avtal
Antal lediga befattningar: 1