Studentmedarbetare hållbarhet

Vi söker dig som har påbörjat eller som ska påbörja det sista året för Civilingenjör i energi, miljö och management vid Linköpings universitet.

Inom Linköpings kommun finns många av Sveriges allra viktigaste jobb. Det handlar om spännande och utmanande uppdrag med syfte att skapa goda förutsättningar för alla som lever, arbetar, studerar och driver företag här. Det handlar om mod, mångfald och medmänsklighet – och om viljan att ligga i framkant och göra skillnad. Här tror vi att du har mycket att bidra med. Lejonfastigheter vill vara ett ansvarsfullt bolag som tar smarta hållbara beslut idag för att skapa en långsiktigt hållbar fastighetsförvaltning över tid.

Beskrivning av uppdraget

Lejonfastigheter söker dig som ska påbörja eller har påbörjat det sista utbildningsåret för Civilingenjör i energi - miljö - management vid Linköpings universitet. Som studentmedarbetare erbjuds du en möjlighet att – parallellt med studierna – testa dina kunskaper i skarpa case, samla värdefull arbetslivserfarenhet och bygga kontaktnät för framtiden.

Ditt uppdrag är att stödja utvecklingen av Lejonfastigheters strategiska energiarbete, som ligger i linje med vårt mål om att vara ett koldioxidneutralt bolag år 2025. Du kommer att arbeta nära hela organisationen, både i nybyggnadsprojekt och renoveringar samt med energifrågor i vår förvaltning. Du kommer främst att arbeta med personerna inom gruppen för hållbarhet och inköp, där din handledare finns.

Vem är du?

Rollen innebär många kontaktytor och kräver att du är lyhörd med fokus på gott samarbete och tydlig kommunikation. Du bör även vara självgående och affärsmässig. Drivkraft, noggrannhet och kvalitet är faktorer som är viktiga för att lyckas i rollen. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom systematiskt energieffektiviseringsarbete samt kunskaper om el-, värme- och ventilationssystem.

Ansökan

Skicka CV tillsammans med personligt brev till hr@lejonfastigheter.se
Sista ansökningsdatum: 4 maj 2018
Kontaktpersoner: Anders Wiklund, HR-Generalist, telefon 013-20 52 21

Anställningsvillkor

Anställningsform: Allmän visstidsanställning 9 månader
Sysselsättningsgrad: 25 procent
Tillträde: Hösten 2018
Löneform: Timlön baserad på en månadslön enligt avtal
Antal lediga befattningar: 1